TAPAS

I tisdags hade jag turen att kunna vara ledig och hur spenderar man en ledig tisdag på bästa sätt? Jo, man har kvalitetstid med sin fina vän Cicci.

 

Vi åkte och handlade och det slutade kanske i lite mer av vad vi hade behövt men vi älskar mat ♥ Vi åkte hem till mig och lagade till middagen som fick bli tapas. Gott vin, god mat och gott sällskap.
Vad som var på menyn denna kväll.
  • Ugnsbakade tortilla chips med philadelphia ost, salad, toppat med ost
  • Stekt halloumi med bailika och tomater
  • Rödbetor med getost bakade i ugnen
  • Råraka med löjrom, rödlöl och creme fraiche
  • Tryffelsalami & tryffelost
  • Kex, rökt renfilé och fikonmarmelad
  • Heta räkor
Vi hann även dricka en flaska zinfandel, en shiraz och en valpolicella ripasso.

Kvällen/natten avslutades med våra kollegor där det blev spel och annat roligt.