Snabb hiss & diss


"Scrubs" och "big bang theory" måste ju vara de sämsta serierna som visas på tv. Jag kan inte komma på en enda gång som jag faktiskt en nästan skrattat åt någon av dessa två serier. För det första så hatar jag filmer, tvprogram och serier där skådespelarna pratar med tittarna, eller med kameran. Så smaklöst. Det gör dem ju i scrubs. Och big bang theory är helt bara..weird!
Cashewnötter är ju bara det underbaraste som finns. Jag är ungefär...alltid sugen på dessa himelska små saker. It's killing me att jag inte får äta dem nu alltså. Det vattnas i munnen när jag tänker på en påse cashewnötter. Man kan äta dem bara som de är, ha dem till matlagning, ha den i bakelser osv. Önskar jag fick trycka i mig en påse nu :(

Kvällspromenad i solnedgången, mjau!

Känner mig halverst handikappat med dessa ben och denna röv som jag har träningsvärk i som bara den. Men jag ska ändå heva mig ut på en kvällspromenad nu. Det blir min tredje promenad idag, men jag hinner inte med morgonpromenaden imorgon så då kan jag gå en extra sväng nu ikväll.

Jag vill så gärna, så gärna bara bli deffad och få a nice body på direkten liksom, men det finns tyvärr inga genvägar. Det tar ju sådan tid. Men det är väl bara bita ihop, för glad kommer jag minsann vara när jag varit duktig och skaffat mig en kropp som jag känner mig nöjd med.

Blått ned till golvet

Var och testade balklänningar för ja..rätt länge sedan. Tycker denna var himla läcker. Blått är dock inte riktigt min färg, så denna blir det inte. Men den var ju iallafall fin.