Heja oss

Pust. Idag har jag och Kalle minsann varit effektiva. Rensat igenom hela förrådet vi har i källaren + en utav byråerna och porslinet i köket. Åkt på soptippen med sådant som bara är skräp och åkt till ånyo med sådant som någon annan kanske har nytta av. Lagt ut lite möbler på försäljning ockå. Heja oss.

Vi har hunnit beställa vardagsrumssoffan idag med. Den är sååå jäkla skön och kommer passa så bra ihop med den stil jag vill ha i huset. Ska senare i veckan också beställa nytt golv till hela nedervåningen då vi ska slå ut en del väggar, så hela nedervåningen får samma golv. Jag har så mycket i idéer och önskar att allt gick att få i ordning direkt, men eftersom vi ska köpa nya möbler till hela huset, tapeter, golv, nya köksluckor och kakel osv så får man ta det månad efter månad. Det är aboslut inget fel på köket då det är nytt, men det är ej i den stil jag vill ha.

Kommer bli roligt med för- och efterbilder.

Jag är helt kär i övervåningen.♥
 

Funlight-heaven

OMG, I'm in funlight-heaven. Bestämde mig för att testa någon ny smak av funlight igår, så köpte hem denna -Elderflower lemon. Den var verkligen toppen. Fräsch och frisk smak, passande nu till sommaren. Jag drack säkert 6 glas av denna igår kväll.. ooops.


Helt klart en ny favorit för mig. Denna kommer att få följa med länge. Tror till och med jag ska göra lite isglass av den i veckan.
'
diet - diettips - funlight

Det får mig att gråta

Jobbat frukost & lunch idag, så efter jobbet gick jag ut med vovvarna på en promenad. Baloo fick följa med på en sväng på samhället också för att träna lite på att vara bland mycket människor, hundar och bilar. Bortsett från den extrema nyfikenheten och "jag ska fram och busa med den här hunden", så fort han fick se en hund, så gick det ju bra. När Kalle är hemma ska han få sitta med mig på en bänk på samhället med vovvarna så dem bara får sitta och glo (se men inte röra) ett tag på allt liv. Det var jag duktig att göra med lilla Divisen när hon var liten och nu är hon ju hur duktig som helst.

SMIIIILE!

Åkte och handla och gjorde en god middag som jag avnjöt helt själv. Lätt kvarg, löjrom, rödlöd - blanda. Räkor och kokt potatis till det. Delicious!
 
Jag är suuper känslig när det kommer till lök. Kan inte stå 2 meter från någon som hackar lök ens utan att ögonen tåras.