Bmw520

Just i skrivande stund ligger jag och min andra hälft på ett hotellrum och myser i Sundsvall. 
 
Dagen började i bil påväg för att kolla på ett eventuellt bilköp. Jag var så deppig när vi sålde audin då jag och den pärlan hållt ihop i vått och torrt. Fina audin. Jag var dock såhär glad när vi var påväg för att bli med bil igen 
 
Det var kärlek vid första ögonkastet. Nu är vi ett nytt team. Jag saknar dig audin, men jag och denna bmw 520xd kommer att ha det alldeles underbart tillsammans. När vi hittade denna som hade brun inredning (!!!) (jag har en förkärlek till brun inredning), msportpaket, fyrhjulsdrift och var en vit -14  så fanns det inte så mycket att fundera på. Nu ska här samlas på nya minnen. 
 
 

Candlelight glow

 
Denna highlighter från Too Faced har jag använt i några år nu och jag tycker fortfarande om den lika mycket. Den räcker dessutom i all evighet. Kommer nog aldrig lyckas använda upp den. 

Tänka sig..

Tänka sig om det kunde sluta regna någon gång. Att det inte är 20/30°C om dagarna gör mig ingenting men det blir så svårmålat och annat utepyssel blir ju lidande när det regnar jämt. Sedan är det väl trevligt om man kan sitta ute och ha trevligt någon kväll också. Sommar 2015 - sommaren som aldrig kom. Nu ska jag krypa ned under täcket i vår fantastiska säng. Bästa köpet jag någonsin gjort. Oj vad folk dumförklarat mig för hur mycket pengar vi la ned på den sängen, men ack vad de skulle tiga om de fick sova i sängen i en vecka. Den har verkligen hjälp för min dåliga rygg.