1 dag innan inflytt

Godmorgon. Sitter och morgonmyser med hundarna lite innan jag ska börja med frukosten. Sedan styr vi kosan mot Luleå där vi ska hämta vårt köksbord och köpa lite annat så som panel, fog och sånt smått och gott. Föööör imorgon får vi nycklarna till huset. Äntligen. 
 

Paret Lundin

Igår naklades det bröllop. Jag har haft fullt upp hela veckan med att hjälpa till och fixa inför detta bröllop och det blev verkligen en toppenkväll. Min underbara syster Marica är nu gift med hennes Pekka. Det känns lite jobbigt att jag nu måste dela henne med någon annan. Stort grattis till er, ni är fantastiska och jag vet inte vad jag vore utan er.

Syster Louella fixade frisyren och jag fixade sminket. Hon blev strålande vacker, verkligen.

Jag var brudtärna till syster och Kalle var bestman till Pekka. Kalle var också super stilig. Eftersom jag alltid stod där uppe samt sjöng så har jag inte haft någon möjlighet att fota. Så bilder kommer väl kanske när Marica har fått sina från fotografen.

LOL no.

Tjabba. Idag bär det av till Luleå med mor och syster för några ärenden. Nu är det inte alls länge kvar tills vi får nycklarna till huset. Som vi längtar. Längtar nog mest tills "renoveringen" av nedervåningen är klar så att jag får börja pyssla på och knåta på där hemma. Spännande.

Jag har så mycket vilja, lite för mycket i detta fall kanske. Så mycket ideér och inspiration. Haha. Sakta men säkert hette det tydligen ;)