Vi drar till fjällen

Nu är det bara 3 dagar kvar tills det vankas 1 veckas semetser i fjällen. Vi är en hel bunt som åker men jag får dela stuga med två av de bästa människorna jag vet - Kalle och Cicci. Jag fick det bäst! 

Köra skoter, äta varma mackor, dricka varm choklad, sola på ett renskinn, dricka vin, spela spel, ta det lugnt. Inga måsten, inga krav. Oj så skönt det ska bli. 

 

Släkten är värst

Jag och Kalle har haft en mycket mysig helg. Vi har fått gjort en del här hemma och rensat bort en massa grejer som bara legat och skräpat. Min storebror som just blivit pappa och bor i Nyköping var här och hälsade på, så vi samlades i en stuga i Fjällbonäs där vi åt god mat och efterätt och lekte teamlekar. Det var riktigt trevligt att kunna samlas hela familjen och lite släkt och bara ha det mysigt tillsammans. Det borde man absolut göra oftare. Familjen är så viktig och det är dessvärre inte alltid man tar sig tid till att umgås.

 


 
 
 

FLOWER POWER

Det är helt okey att köpa rosor till sig själv. Eller blommor över huvud taget. Det blir så mycket hemtrevligare med blommor i huset. Jag verkligen älskar det. Tricket för att få dem att överleva lite längre är att byta vatten ofta och snitta om dem någon gång. 

Dessa fick ta plats på köksbordet och köksön. 
En liten hemlighet.. i sovrummet har jag faktiskt vita plastrosor. De ser dock ofattbars riktiga ut, så det funkar hur bra som helst. Dem överlever mig också ;) 

 
 
 
antik mässing - heminredning - inredning - interior - interiör - köks inspiration - mitt hem - mässing - mässing blandare - rosor