Världens bästa säsong

IGLOOFEST
Favoritlåten från igloon. Alla minnen lever kvar i musiken ;)LÖRDAGENS NATTBLUB (AFTER SCOOTER)
 
Det var riktigt jobbigt att säga hejdå till Stina, Babbi och Linus igår och jag har fortfarande en liten klump i magen. Oj så tomt det kommer vara utan mina fina knäppisar. Imorgon åker Elli också hem, så vi ska mysa och laga mat och bara snacka strunt hela kvällen.

Hatar denna söndag lite extra

Igår jobbade jag med mina pinglor Maria & Elli i bistron. 50 förbokade 2rätters samt övriga obokade gäster. Myste på under earth over när vi släckte ner så mycket som möjligt och tände en massa ljus istället. Myyys.

Sedan blev det upp till nattklubben där vi hade after scooter-tema. Mössa och googles och svetten var ett faktum.. MEN fyyy så roligt jag hade. En riktigt kul kväll bakom bardisken, inget jobbigt fyllo hade kunnat förstöra mitt goda humör igår.

 
Idag ska vi alla samlas över en fika..en sista fika med Stina, Babbi och Linus innan dem åker hem. Det är så sorligt. Kommer kännas så otroligt konstigt att vara utan dem nu när man hunnit komma dem så nära. Det har varit lika roligt att jobba som att vara ledig denna säsong. Hatar att säga hejdå!
 


Happiness it the truth

Denna "happy" låt är en riktigt happylåt. Spritter i kroppen, svårt att sitta/stå till. Påminner mycket om våra långa kvällar/nätter i igloon. Så mycket glädje. Because I'm happy!