Do your thing


Vilket slöseri med energi det är att bry sig om vad annat folk håller på med, vad annat folk tycker är rätt och fel, eller vad annat folk har att säga om dig eller ditt sätt att leva. Vad andra gör är vad de mår av eller så vet dem helt enkelt inte bättre, men det är hur som helst inte din business.

Livet blir så mycket enklare och får en betydligt mer positiv klang om man gör sin grej och därmed även låter andra göra sin grej. Alla är vi olika och så kommer det alltid vara oavsett vad en del av svenska folket har att säga och tycka om den saken. Skriv din egen historia, låt ingen annan göra det åt dig. Man kan köra sitt race utan att köra på någon.

 
 

Kombinera

Nyss varit ute på en långpromenad med hundarna. Första gången Mindy har velat följa med utan att få panik tillbaka till valparna. Nu när dem börjar få tänder så tycker hon inte om att vara hos dem så mycket, vilket är förståeligt. Stackare.

Tiden går utan att man hinner tänka. Halva tiden är vi igenom nu innan valparna lämnar oss. Det har fått fort, men jag har en känsla av att de sista 4 veckorna kommer gå lite söligare. Det är först nu Mindy inte kan ta hand om dem helt själv, då dem börjar springa omkring.

Försöker fortfarande kombinera jobb, hundarna, hus och fritid, men som det varit hela vintern så fortsätter det med att fritid inte riktigt får rum.
 

Är det förresten någon som har tips på snygga tatuerings fonts? Alltså någon sida där man kan hitta många olika, snygga text typsnitt? :)

Vintersäsong 2015

Det är med en liten tår i ögat jag säger att den bästa tiden på året nu är passe. Det har varit en så otroligt rolig, lärorik och fartfylld vintersäsong. Jag är så glad att jag genom mitt jobb har möjlighet och förmån till att träffa människor från världen runt. Så många nya ansikten, kulturer, glada människor och främlingar som med tiden blir dina vänner. Jag har inte bara blivit en bättre kollega och utvecklats inom mitt jobb utan jag har framförallt blivit en bättre människa då jag under denna säsong har lärt mig så OTROLIGT mycket om mig själv. Jag är så tacksam för de människor som kommit in i mitt liv och med det gjort skillnad för mig.  Tackar stort alla inblandade för en helt fantastisk vinter. Jag saknar er redan. Ses nästa år. ♥ Nu är jag redo för nya utmaningar


The (always) best time of the year has now come to an end. This has been such a great and funny winterseason. I'm so glad that I through my job have the privilege to get to know people from all around the world. So many new faces, happy smiles and strangers that along the way becomes your friends.I've not only become a better colleague and better at my job generally, but I've also become a better person, since I during this winterseason learned SO much about myself. So with that I just want to say a BIG thank u to all involved, for an awesome season. See u next year!
Som jag kommer sakna mina fina kollegor från laponia, Volkswagen, ESC & Aston Martin.