fantastiskt

Åh! Vaknade sjuk. Fantastiskt.. jag brukar alltid vara sjuk så länge men jag hoppas och ber att jag denna gång kan få friskna till snabbt. Hostar sådär mysigt.. och ska iväg och jobba nu fram till 03.00. Känner mig inte super taggad och än mindre när jag fann dessa mysiga 3 sovandes på hundbädden. Jag vill också! 
 

Men glad är jag ändå

Ligger i soffan och myser framför tvn efter en härlig dusch. Jobb på förmiddagen och gymmet efter det. Bröst & triceps. Jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt att träna bröst, även om det inte är något jag över huvud taget prioriterar. Önskar bara jag kunde sätta ner fötterna på golvet när jag kör bänk och hantelpress, så att jag kunde få lite mer kraft..men det tillåter såklart inte ryggen. MEN glad är jag ändå.
 
Imorgon är jag ledig, yeeey. Det blir en liten dagsvisit i Luleå för lite shopping. Känns välbehövligt. 

Detox 2014

Hej och hå. Jag och Cicci har i veckan hoppat på en detoxkur för att rensa kroppen på allt skit som vi lyckats stoppa i oss. Igår var det ben på gymmet och herre min skapare vilket jobbigt pass. Det var inte så att vi körde hårdare på något sätt, men jisses vad svag jag var och ingen ork alls. Det är ett av många kvitton på att man faktiskt ska äta bra för att kunna prestera. Men och andra sidan så är det väl inte meningen att man ska hårdträna under detox.

Trots den låga energin och minimal styrka så fick vi till ett riktigt bra axelpass idag. Lååång uppvärmning och mycket superset. Så Janina är glad för det OCH för att toppa lyckan så fungerar min käre mobil igen efter badet i toaletten. En riktig kämpe den där mobilen ;)En liten bild från i lördags. En mycket trevlig kväll.