En vecka kvar

Snart dags att åka på jobbet och lämna de här monsterna hemma. Nu är det bara en vecka kvar innan de små valparna lämnar oss. Det är med blandade känslor. Det ska bli skönt att få städa undan allt, flytta ned i sovrummet och slippa allt bajs och kiss och att hela tiden vara låst till hemmet..men man har ju fått en relation till var och en av dem, så det kommer bli jobbigt att se dem lämna oss.

Allra tråkigast kommer nog Diva tycka att det är. Hon har varit som en plastmamma åt valparna och hon busar så otroligt mycket med dem, på ett sätt som Mindy aldrig har velat busa med henne på.

 

N I X O N gold watch

De flesta som känner mig känner även till min kärlek till klockor. Fina klockor slösar jag gärna pengar på och tycker det är värt varenda krona. Nixons guldklocka är den nyaste i min samling. Crazy watch lady.

 
 

Breaking news

BREAKING NEWS
Jag är från och med idag tillsammans med min vän Elli, restaurangchef på Hotell Laponia. Jag ser verkligen framemot vad som komma skall och årets alla utmaningar. Jag är en människa som hatar att stå och stampa på samma ställe, jobbar alltid för att bli bättre, en ständig tävling mot mig själv. You don't get what you wish for, you get what you work for!

Många har frågat om jag sökt/varför jag inte sökte till idol iår..detta är en utav anledningarna. När jag fick detta erbjudande så kände jag att jag ville satsa på detta och jag är glad att jag får denna chans till att utvecklas. Ingen kan vara gladare än jag. 2015, here we go!