Nyårsfin


Alla verkar ha satsat som tusan på klädseln inför nyår och det är inget fel med det. Det är ju roligt att klä upp sig och verkligen skina. Dock har jag själv inte varit så satsig detta år. Jag har inte hittat och heller inte orkat köpa någon fin klänning eller liknande när jag hittat en. Så för mig blir det antingen en helsvart bara vanlig tråkig klänning och klackar (vilka har jag inte bestämt mig för ännu). Eller så blir det svarta jeans och en den vinröda jumpsuiten jag har med ganska öppen rygg och klackar. Inte alls så speciellt uppklätt, men det fungerar. Hur ska ni klä er?Dag 24 - Det här får mig att gråta

- Ibland när jag tänker på gamla dagar
- När någon sjunger jätte bra
- En fin låt
- När någon skriver något fint till mig
- Kanske när jag bråkar ordentligt med någon
- Filmer
- Människor som dör
- Djur som dör
- Om jag stuckit in mascaran i ögat
- När någon som betyder mycket för mig gråter

Nej men det finns en del saker som faktiskt får mig att gråta som jag inte tycker är okey att skriva ut här, för då blir det så personligt. Grät iförrgår också för att jag stoppade in tvålen i ögat, det bara sprutade tårar..fast bara från ett öga. He he.

Janina berättar liksom- Vi har ett solarium i vårat hus
Yep, vi har ett hemmasolarium. Det är ju dock inte lika bra som dem i solariumen som man betalar för att sola i. Det duger om man vill hålla färgen. Där brukar jag lägga mig någon gång för att inte bli blek (jag trivs absolut inte som blek). Blondiner osv ser inte illa ut som bleka men eftersom jag faktiskt halverst ser ut som en utlänning så ser det inte bra ut alls när jag är blek.