Blossa glögg

Tränat och slöat. Det är vad jag hunnit med denna fredag är så länge. Om 30 min väntar jobb resten av kvällen , så jag sitter nu och unnar mig 1dl glögg. Det är jag värd. Det är vad jag behöver just nu. Skulle utan problem kunna dricka upp en hel flaska själv på en kväll, så det är starkt utav mig att endast ta 1dl ;)Föra julen blev det massor med julbak. Lussebullar, knäck, kola och pepparkakor. Denna julen blir det ingenting. Visst tycker Kalle det är lite trist, för det är ju liksom inte bara jag som lever i denna lägenhet. Men och andra sidan så kan han ju åka hem till sina päron om han vill baka pepparkakor, för det gör dem varje år. Försöker trösta mig med det som den tråkiga flickvän jag kommer att vara i jul! :)

What you give is what you get

Hemma nu och har till och med hunnit med en kvällspromenad för att rensa hjärnkontoret. Nu blir det sängen, bums. Hoppas jag vaknar med ett gott humör och framför allt med ett knä som är bättre än det jag lägger mig med...annars kan det bli svårt med pw på morgonen imorgon. S Å  J Ä K L A  O N T ! Sov gott fina.

On the road

Nu är jag, Tuner och Sunken på väg hemåt efter en trevlig kväll på Älvsbyns gym tillsammans med ett super gäng från Luleå.