Flex your biceps

Axlar direkt efter jobbet. Körde mest superset idag och det brände som bara den. Vill bara lägga mig som en klubbad säl i sängen nu men beger mig istället ut på en kvällspromenad med min lilla familj, bestånde av gubben och två voffsingar. Hade velat springa lite, men ryggen har gjort så jäkla ont idag så det går minsann inte. Det får jag spara till en annan dag.


Tänka sig vad som finns där under allt hull.
 

Tack för omruskningen min kära

Väckaren ställd på 05.00. När den väl ringer ligger jag halvsovandes och argumenterar med mig själv. "ska jag gå ut och gå eller ska jag sova?", "är ju så trött, så skulle vara skönt att sova 2h till", "jag kommer ångra mig om jag inte kliver upp nu", mitt i mina argumentationer ruskar Kalle om mig och säger "du somnar väl inte om". Så fort han sa till mig var det upp och hoppa. Kan ju inte argumentera emot både han och mig själv. ;)

Nu är jag redo för jobb fram till 15.00. Puss så länge.
 
 

Fuck lagom, aldrig vila

Tjabba. Idag har vi varit till Luleå där vi handlade lite nödvändigheter och jag hann såklart hitta lite träningskläder. Går aldrig att åka hem utan att ha köpt träningskläder. Jag är hopplös.

Kom just hem från gymmet där det blev ett ryggpass. Skönt att köra slut på sig innan man ska sätta sig i soffan framför en bra film med ananas och vindruvor. Mumma.