Benen har nu fått sig en liten omgång

Imorse sov jag till 08.30 för att det är min enda lediga dag på 10 dagar, så jag behövde sova ikapp lite missade timmar. Har inte gjort någoting speciellt alls idag, utan bara tagit det lugnt och kollat i affärer.

Idag var det benen som skulle få sig en omgång, med mest fokus på framsida.

Benspark 4set
Benspark ett ben 4set
Benpress 4 set
Benböj i smith 3set
Raka marklyft 3 set
Stående vadpress 4set - superset med
vadpress i benpressen 4set

Detta följdes upp med en pw.
 

Chicken and potato

Tack gode Gud för att du givit mig energi efter jobbet så att jag orkade släpa mina tunga fötter till gymmet. Det är en otrolig skillnad på min energinivå när jag jobbar kväll jamfört när jag stigit upp som idag 03.20. BUT, I MADE IT. Tränade rygg, baksida axlar och biceps och efter det sprang jag ut på en liten löptur. Det blev en mycket kort löptur. Ynka 3,5km..då jag glömde byta sportbh efter gymmet, så den jag hade på mig gav inte så bra stöd vilket resulterade i att mina små vänner levde sitt eget lilla liv och gjorde så att det tog ont och gjorde det svårt att andas rätt. Gupp gupp. Lite är ju dock bättre än inget.
 

Nu har jag jobbat 3 dagar och är ledig imorgon, sedan jobbar jag 7 dagar i sträck. Uppstigning 03.20, börja jobba 04.30 i 7 dagar. Ögonlocken kommer förmodligen vara ganska tunga i slutet av den arbetsveckan. He he hehe. Tur att det brukar vara rätt roligt på jobbet.

Snyggve

Snyggve. Nu kör jag iväg till jobbet igen. Blir att lägga sig bums när jag kommer hem 22.00 ikväll, för jag börjar jobba 04.30 igen. Puss på er så länge.