Den eviga väntan

Ojsan, så här länge brukar jag aldrig vara uppe en  vanlig veckodag. Jag och kalle satt och surrade om Thailand medan tiden tickade iväg.  Vi längtar super mycket båda två och försöker komma på vad vi ska fara och göra för något roligt. Har ni tips på saker ni tycker man borde se/göra när man far till Thailand så får gärna dela med er. Vi vill ju hitta på annat än det vi gjorde när vi var där sist liksom.  
 

Det blir vad man gör det till

Jag glömde skridskorna hemma när jag begav mig ut på promenad. Halkade omkring som om jag försökte utöva någon sorts konståkning blandad med usel dans. Får väl se det positivt - jag gick och spände benen (för att ej trilla) under hela promenaden och det är legday idag ;)

Under de vanliga veckodagarna så sköter jag kosten och äter sådant som är bra och hälsosamt för mig och morgonpromenader går jag oavsett om jag dietar eller ej för att det är också något som är bra för mig OCH mina hundar. Dock så har jag en tendens att gå bananas under helgerna när både jag och Kalle är duktiga på att trigga varandra och kan vara riktiga jäkla gottegrisar.

Jag måste skärpa mig om det alls ska hända något med denna mage. Vi ska ju trotsallt till Thailand om en månad och jag vill ju inte att thailändarna ska ta mig för en säl när jag ligger och plaskar i vatten (ha ha ha, jag är så rolig).
Men jag har inte tänkt minska så jätte mycket när jag faktiskt är "under uppbyggnad", men vill bara få i ordning på det där onödiga ätandet som jag inte behöver.