-

Wow 6år Grattis!

C-J

Stoooort grattis :) det slog mig precis så måste bara fråga: hur träffades ni eller hur blev ni ihop? :) är årsdagen då ni träffades första gången eller då ni officiellt blev ihop? :)

Svar: Tack snälla :) Man kan väl säga att vi har hållit på fram och tillbaka i 1,5 år innan vi blev tillsammans, så årsdagen är när vi officiellt blev tillsammans. Vi gick på samma skola och på så vis fattade vi tycke för varandra, när vi inte hade på G (som det så fint hette då) så umgicks vi mycket och var bra vänner. Sedan så var vi båda nog mogna för att gå ett steg längre, haha :)
janina larsson

C-J

Aha, så då har ni känt varann i 7 1/2 år men ihop på riktigt i 6 år =D

Ah just det, hojta till sen med bloggdesign o så :) vi kom ju av oss där för ett tag sen, men vi får ta tag i det snart tycker jag :) men känn ingen stress bara, viktigast att det blir bra ju :) Och allra bäst är ju om du hittar nån blogg på blogg.se med sjysst design så blir det aningen lättare för mig att hjälpa till :) Kram kram!

S

Grattis grattis! :) Från söt ungdomar till snygga vuxna. Och alltid ser ni ut passa varandra så perfekt. Kärlek å lycka syns alltid också. Underbart :)